Produkter for arla norditaliensk (7)

IGP - HVITVIN

IGP - HVITVIN

COTEAUX DE TANNAY 13,00% 75 cl 2015
Adriater - Amaretto

Adriater - Amaretto

Le spiritueux : Adriatico representerer en ny generasjon av Amaretto. Den er produsert av 100 % naturlige italienske ingredienser, inkludert mandler fra Puglia. Disse høstes for hånd, ristes lenge før de destilleres og deretter kombineres med noter av vanilje, kanel, kakao samt et hint av kaffe. Til slutt gir et dryss med salt den delikate touchen som minner om det nærliggende Adriaterhavet. Resultatet er en likør som er to ganger mindre søt enn tradisjonell Amaretto og har en fantastisk aromatikk. En delikatesse å nyte over is eller i cocktails (Amaretto Sour, Amaretto Coffee eller Godfather)! Huset: Adriatico er det vellykkede prosjektet til Jean-Robert Bellanger, en fransk entreprenør som har kommet for å konkurrere med de store italienske merkene på deres eget territorium. I en alder av 40 år bestemmer han seg for å skifte karriere til brennevin og oppretter merket i september 2019. Type: Amaretto Innhold: 70cl Alkoholprosent: 28%
Italiensk skinke grossist - spekeskinke

Italiensk skinke grossist - spekeskinke

EUROVOLAILLES er grossist av italiensk skinke på Rungis-markedet. EUROVOLAILLES spesialiserer seg på Parma-skinke og San Daniele-skinke i Rungis. Engros salg av italiensk skinke på Rungis-markedet, rå skinke.
ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

ANSJOS I OLIVENOLJE - SALTET

De som elsker ansjos vet at ansjosfileter i olivenolje gir en uendelig glede og passer perfekt i mange oppskrifter der de tilfører sin kraftige smak av fisk og salt. Ansjos i olivenolje brukes nesten som et krydder, for å gi en unik og deilig smak til hver oppskrift de inngår i. Kombinere ansjos med andre smaker Før vi snakker om oppskrifter, her er en liste over ingredienser som passer perfekt med ansjosfileter marinert i olivenolje. Hvis du har en oppskrift som hovedsakelig bruker disse ingrediensene, kan du uten tvil legge til ansjos og lykkes hver gang: - Grønn eller svart oliven - Tomat (fersk, knust, cherrytomat...) - Kapers - Grillede paprika - Squash - Poteter - Mozzarella- og fetaost - Hardkokt egg, majones eller omelett - Hvitløk.
GRANA PADANO DOP - GRANA PADANO AOP

GRANA PADANO DOP - GRANA PADANO AOP

Grana Padano er en halvfett ost med beskyttet opprinnelsesbetegnelse (AOP). Den ble skapt for nesten 1000 år siden av cisterciensermunkene i Chiaravalle-klosteret, som brukte modnet ost for å bevare overskuddet av melk. Grana Padano er laget av delvis skummet melk fra Grana-regionen, som ligger i Padana-dalen (Nord-Italia). Melkekyrne og det grønne fôret som brukes til å mate dem må være basert i produksjonsområdet for Grana Padano. Skummingen av melken skjer naturlig, ved å la fløten stige opp ved tyngdekraft mens råmelken hviler. Kun ostehjul som er i samsvar med forskriftene fra konsortiet, som spesifisert i spesifikasjonsreglene, og som har modnet i minst 9 måneder, vil bli brent med Grana Padano-merket. Produksjonen av Grana Padano utgjør omtrent 22% av den italienske melkproduksjonen og omtrent 40% av produksjonen i sine områder.
CORSE IGP - HVITVIN

CORSE IGP - HVITVIN

TERRA D'ORTOLO 11,50% 2016 75 cl
HÅNDVERKS HVIT ØL "LA GRIHETE" - VÆSKER

HÅNDVERKS HVIT ØL "LA GRIHETE" - VÆSKER

En fersk upasteurisert øl brygget etter tradisjonelle metoder, et produkt som minner om de originale smakene.